© Lopendezaak Website Design. All Rights Reserved.

De voordelen van het trainen in groepsverband:
Van de ongeveer 4 miljoen hardlopers in Nederland, traint het grootste gedeelte alleen. Zonde! Want als je in een groepje kunt trainen, heeft dit enkele belangrijke voordelen:

Als je met anderen traint, heb je in feite een afspraak gemaakt die je steeds wilt nakomen. Niet verschijnen en excuses verzinnen roept ongemakkelijke vragen op. Bovendien zijn die twee zaken op den duur niet meer aan de orde, want het is gezellig in de groep, je krijgt er vrienden bij en je wilt dat sociale uitje al snel niet meer missen.
Onder begeleiding trainen is wel zo gemakkelijk. Je hoeft niet meer na te denken over het schema. Nu is dat niet zonder gevaar, want het is beter om wel heel bewust met je training om te gaan, maar een deel van de planning word je al uit handen genomen. Bovendien kan de trainer ook nog je loopstijl onder handen nemen en beantwoordt die graag al je vragen.
Het trainen met anderen heeft nog een groot voordeel: je wordt gratis uit de wind gehouden en door alle gesprekken onderweg is de training voorbij voor je het weet.

Dus: haal meer uit je looptrainingen en meld je snel aan bij Lopende Zaak! Op welk niveau je ook loopt, je traint altijd op je eigen niveau en samen met anderen. Loop je nog niet, maar ben je van plan te gaan starten: dan is de startersgroep van Lopende Zaak echt iets voor jou! In 12 weken tijd kun je 30 minuten aan een stuk hardlopen (en misschien nog wel langer). Meld je hier aan!

Klik hier om terug te keren naar het artikelenoverzicht.